QUIZ

Test: ‘A je mam çunash apo mam gocash?’

Shkruar nga Anabel

5 Maj 2023

Test: ‘A je mam çunash apo mam gocash?’

Mirë se vini në testin që do t'i përgjigjet pyetjes: A jeni një mama çunash apo një mama gocash? Ju mund të jeni duke menduar, "Çfarë dreqin është kjo?”. Epo, nuk është ndonjë stil i ri i prindërimit, as përpiqet të gjejë nëse keni apo do të keni djalë/vajzë. Thjesht është një mënyrë gazmore për t’i kategorizuar njerëzit bazuar në personalitetin e tyre. Pra, argëtohuni dhe mos e merrni seriozisht!

PQuiz