High Tech

Ja si na u përgjigj ChatGPT kur e pyetëm për veprimet më të sikletshme në takimin e parë

Shkruar nga Anabel

4 Maj 2023

Ja si na u përgjigj ChatGPT kur e pyetëm për veprimet më
WSJ


E bëmë sërish! I kërkuam ChatGPT të na rendisë veprimet më të sikletshme që bëhen në takimin e parë dhe na u përgjigj kështu:

“Si një inteligjencë artificiale, unë s’përjetoj ndjesi të tilla si sikleti, por mund t’ju them veprimet më të zakonshme që njerëzit i cilësojnë si të sikletshme në takimin e parë:

Të ndash më shumë informacion se duhet për jetën tënde private

Është e rëndësishme që të jesh i hapur dhe i sinqertë në takimin e parë, por ki kujdes me ngjarjet që tregon.

Agresiviteti
 
Mund të tregosh interes në takimin e parë, por jo në një qasje agresive, e cila mund të konsiderohet si shumë intense.
 
Të flasësh vetëm për vete
 
Takimi i parë është një mundësi për të njohur personin tjetër, ndaj nuk duhet të flasësh vetëm për vete. Trego interesat dhe pasionet e tua, por lër kohë edhe për atë që ke përballë.
 
Të rrish në telefon
 
Të kontrollosh gjithë kohës telefonin, të kthesh përgjigje shpesh, apo të mbash një bisedë virtuale, mund të merret si mungesë respekti nga personi që ke përballë”.
 
Besojmë se inteligjenca artificiale ka të drejtë, ndaj merri parasysh këto këshilla.

Artikuj të sugjeruar: