How to wear

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me gjithçka

Shkruar nga Anabel

3 Maj 2023

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

Le të diskutojmë për këpucët, të cilat shpesh janë artikulli më i vështirë në garderobë, pasi priremi t'i veshim vazhdimisht me veshje të ndryshme. Ndërkohë që ne i ndryshojmë shpesh rrobat dhe aksesorët, këpucët pritet të plotësojnë kombinime të ndryshme.

Prandaj, investimi në këpucë të gjithanshme është i rëndësishëm për të përmirësuar çdo veshje. Meqë muajt e ngrohtë për pak do të trokasin, përqendrohemi te këpucët e sezonit.

Këto ngjyra në vijim janë lehtësisht të kombinueshme dhe do t’i japin më shumë “karakter”  stilit tuaj.

Kafe

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me
Foto: @FEMMEBLK

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

Blu pudër

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me
Foto: @LUCYWILLIAMS02

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

E verdhë pastel

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

E bardhë

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me
Foto: @MONIKH

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me

E kuqe

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me
Foto: @JEANNEDAMAS

Këto 5 ngjyra këpucësh shkojnë absolutisht me