Celebrity

Në rast se e humbët si moment: Kim dhe Pete ritakohen në Met Gala!

Shkruar nga Anabel

2 Maj 2023

Në rast se e humbët si moment: Kim dhe Pete ritakohen në Met
Getty Images

Met Gala solli shumë look-e fantastike, por edhe një moment që ndoshta ju ka humbur: Ritakimin e Kim dhe Pete!

Në rast se e humbët si moment: Kim dhe Pete ritakohen në Met
Getty Images

Ata ishin bashkë më Usher dhe Pete duket mëse i lumtur dhe gjithë sy e veshë në bisedë.

Në rast se e humbët si moment: Kim dhe Pete ritakohen në Met
Getty Images

Kim dhe Pete, u ndanë në gusht të vitit të kaluar, por sërish kanë shumë respekt dhe dashuri reciproke për njëri-tjetrin. Romanca e tyre zgjati 9 muaj dhe sipas burimeve të atëhershme, vendosën të jenë thjesht miq.

Një burim zbuloi se ata kanë “shumë dashuri dhe respekt për njëri-tjetrin", por distanca e gjatë dhe oraret e zëna "e bënë vërtet të vështirë ruajtjen e një marrëdhënieje". Ndarja ndodhi diku këtë javë.

Ndërkohë, Pete është i lidhur me Chase Sui Wonders, ndërsa Kim, për aq sa dimë ne, është single.

Artikuj të sugjeruar: