Celebrity

Kim thjesht veshi një *bluzë* dhe interneti s'e mbajti dot veten

Shkruar nga Anabel

30 Prill 2023

Kim thjesht veshi një *bluzë* dhe interneti s'e mbajti dot veten
Twitter

Hulu ka publikuar trailer-in e ri të “The Kardashians” dhe si rrallëherë, do të shohim pa fuuuund drama nga familja e famshme. Pikërisht në këtë trailer, bluza e Kim Kardashian u bë virale në internet dhe jo pa qëllim.

Kim thjesht veshi një *bluzë* dhe interneti s'e mbajti dot veten
Twitter


Në rast se nuk e patë, Kim po bënte biseda serioze, ndërkohë që kishte veshur bluzën e njohur si “Kendall Starting Five”, në të cilën është portreti i Kendall Jenner, si dhe 5 basketbollistëve të NBA me të cilët ajo ka pasur një raport romantic: Devin Booker, Jordan Clarkson, Ben Simmons, Kyle Kuzma, dhe Blake Griffin. 
 
Njerëzit në Twitter u çmeeendën, sepse praktikisht, Kim u tall me të motrën, ose i tregoi internetit se askush në familje s’e vret mendjen për gjërat që bëhen virale për familjen Kard-Jenner.

Dikush ulëriti:

Një tjetër person mendon se Kim qesh shumë me jetën romantike të motrës:

Me pak fjalë, Kim di si të flasë seriozisht dhe të tallet në të njëjtën kohë.

Artikuj të sugjeruar: