Anabel Picks

Çdo muaj, mijëra e mijëra njerëz kërkojnë për këto këpucë në Google

Shkruar nga Anabel

28 Prill 2023

Çdo muaj, mijëra e mijëra njerëz kërkojnë

Kur bëhet fjalë për krijimet ikonike të Chanel, zakonisht çantat janë gjëja e parë që mendojmë. E megjithatë, ekziston edhe një tjetër element klasik i përhershëm që ka fituar popullaritet vitet e fundit.

Sipas Google Analytics, Chanel espadrilles kanë midis 10,000 deri në 100,000 kërkime mujore. Bëhet fjalë për këpucët të cilat e kanë pjesën e thembrës të thurur me fije.

Çdo muaj, mijëra e mijëra njerëz kërkojnë

Në fakt, nuk kemi pse çuditemi se pse këto këpucë janë bërë një domosdoshmëri, pasi garantojnë ekuilibrin e përsosur midis stilit dhe rehatisë, duke i bërë një zgjedhje të zgjuar në muajt e ngrohtë.

Çdo muaj, mijëra e mijëra njerëz kërkojnë
CHANEL
Foto: ViaAnabel.al

Espadrilles nuk janë aspak ekskluzivitet i Chanel, pasi mund të gjeni modele të ngjashme edhe në brande të tjera.

Çdo muaj, mijëra e mijëra njerëz kërkojnë
GUCCI
Foto: ViaAnabel.al
Çdo muaj, mijëra e mijëra njerëz kërkojnë
DOLCE & GABBANA
Foto: ViaAnabel.al
Çdo muaj, mijëra e mijëra njerëz kërkojnë
VALENTINO GARAVANI
Foto: ViaAnabel.al