Kinema & TV

Ç’ka të re në Netflix gjatë muajit maj?

Shkruar nga Anabel

27 Prill 2023

Ç’ka të re në Netflix gjatë muajit maj?
Ivy Liu

Pooothuajse është fillimi i muajit maj (për ju që s’keni marrë rrogën, këto 3 ditë janë një përjetësi) dhe kjo do të thotë se Netflix do të sjellë të tjera filma dhe seriale. Në këtë listë, do të gjesh se ç’ka të re në Netflix në maj:

1 maj

"Above Suspicion"

"Airport"

"Airport '77"

"Airport 1975"

"American Gangster"

"Austin Powers in Goldmember"

"Austin Powers: International Man of Mystery"

"Austin Powers: The Spy Who Shagged Me"

"Black Hawk Down"

"The Cable Guy"

"Captain Phillips"

"Chicken Run"

"Cliffhanger"

"Conan the Barbarian"

"The Croods"

"The Curious Case of Benjamin Button"

"Dawn of the Dead"

"Flight"

"For Colored Girls"

"Girl, Interrupted"

"The Glass Castle"

"Home Again"

"Hop"

"Igor"

"Kindergarten Cop"

"Last Action Hero"

"Legends of the Fall"

"Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events"

"Léon: The Professional"

"Marshall"

"Paranormal Activity"

"Peter Pan (2003)"

"Pitch Perfect"

"Rainbow High" (sezoni 3)

"Rugrats" (sezoni 1—2)

"The Smurfs" (sezoni 1)

"Starship Troopers"

"Steel Magnolias"

"The Tale of Despereaux"

"This Is the End"

"Traffic"

"Vampires"

"The Wedding Date"

"The Young Victoria"

2 maj

"Love Village"

"The Tailor"

3 maj

"Jewish Matchmaking" 

"Great British Baking Show: Juniors" (sezoni 7)

4 maj

"Larva Family"

"Queen Charlotte: A Bridgerton Story"

"Sanctuary"

6 maj

"A Man Called Otto"

8 maj

"Justice League" (sezoni 1—2)

"Justice League Unlimited" (sezoni 1—2)

"Spirit Rangers" (sezoni 2)

9 maj

"Hannah Gadsby: Something Special" 

10 maj

"Dance Brothers"

"Missing: Dead or Alive?"

"Queen Cleopatra"

11 maj

"Royalteen: Princess Margrethe"

"St. Vincent"

"Ultraman" (sezoni 3)

12 maj

"Black Knight"

"Call Me Kate"

"The Mother"

"Mulligan" 

"Queer Eye" (sezoni 7)

13 maj

"UglyDolls"

16 maj

"Anna Nicole Smith: You Don't Know Me"

17 maj

"Faithfully Yours"

"Fanfic"

"La Reina del Sur" (sezoni 3)

"McGregor Forever"

"Rhythm + Flow France" (sezoni 2)

"Working: What We Do All Day" 

18 maj

"Kitti Katz"

"XO, Kitty"

"Yakitori: Soldiers of Misfortune"

19 maj

"Astérix & Obélix: The Middle Kingdom"

"Kathal — A Jackfruit Mystery"

"Muted"

"Selling Sunset" (sezoni 6)

"Young, Famous & African" (sezoni 2)

22 maj

"The Batman" (sezoni 1—5)

"The Boss Baby"

"The Creature Case: Chapter 3" 

23 maj

"All American" (sezoni 5)

"MerPeople"

"Victim/Suspect"

"Wanda Sykes: I'm An Entertainer"

24 maj

"Hard Feelings"

"Mother's Day"

"Rhythm + Flow France" (sezoni 2, episode të reja)

"The Ultimatum: Queer Love"

25 maj

"FUBAR"

26 maj

"Blood & Gold"

"Dirty Grandpa"

"Tin & Tina"

"Turn of the Tide"

30 maj

"I Think You Should Leave With Tim Robinson" (sezoni 3) 

31 maj

"Heartland" (sezoni 15)

"Mixed by Erry"

"Rhythm + Flow France" (sezoni 2, episode të reja)

"The Ultimatum: Queer Love" (episode të reja)

Artikuj të sugjeruar: