Sex

Miliona shikime në TikTok për ‘gjënë e gjurit’: Ç’është kjo lëvizje seksi?

Shkruar nga Anabel

19 Prill 2023

Miliona shikime në TikTok për ‘gjënë e gjurit’:

TikTok është bërë një qendër ku ne drejtohemi për të gjitha gjërat virale, duke përfshirë "gjënë e gjurit", një trend shumë i zhurshëm i momentit.

Lëvizja seksi ka grumbulluar miliona shikime në aplikacion. Por çfarë është konkretisht?

The knee thing është në thelb kur, në mes të paralojës, personi që ndodhet sipër përdor gjurin për të hapur këmbët e personit që është poshtë. Por nuk mbaron këtu...

Më pas, e vendos gjurin në pjesën e vulvës (pjesa e jashtme e organeve gjenitale femërore, që përfshin buzët e vaginës dhe klitorin). Presioni i lehtë dhe lëvizjet delikate krijojnë fërkime që stimulojnë klitorin dhe i çojnë gjërat në një tjetër nivel.

Kjo lëvizje patjetër që nuk është një koncept i ri, por më në fund ka marrë lavdinë e duhur që meriton nga komuniteti i TikTok. Një lëvizje e thjeshtë që mund të bëjë një ndryshim të madh dhe duhet të provohet patjetër.