Street Style

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po veshin njerëzit këtë vit

Shkruar nga Anabel

19 Prill 2023

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Në të kaluarën, të pranishmit në Coachella shiheshin duke mbajtur kurora lulesh dhe krahë zanash, por kjo estetikë ka ndryshuar. Për shkak të pandemisë dhe anulimit të mëvonshëm të festivalit për dy vite radhazi, njerëzit po eksperimentojnë tani me një stil më casual dhe komod. Stili i njohur i Coachella nuk është më në modë dhe ja cilat janë tendencat aktuale të modës që njerëzit po përqafojnë këtë vit.

Pamja “e zhveshur”

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po

Cowboy me stil

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po

Disco

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po

Bohem

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po

Retro

Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po
Harrojeni stilin e vjetër në Coachella – Ja ç’po