Bebe

Ide fantastike: Ja çfarë të bëni me rrobat e vjetra të bebeve  

Shkruar nga Anabel

18 Prill 2023

Ide fantastike: Ja çfarë të bëni me rrobat e vjetra

Ne do t’ju këshillonim që rrobat e vjetra të bebeve t’i falni te dikush që ka nevojë. Megjithatë, nëse nuk i rezistoni dot dëshirës që disa prej tyre t’i mbani për kujtim, mund t’i shndërroni ato në diçka funksionale.

Një grua në TikTok, @themossmomma_, vendosi që të shndërronte rrobat e vjetra të fëmijës së saj – me gjasë vajzë – në një memory quilt, jorgan i krijuar duke bashkuar copa nga rroba të ndryshme.

Ide fantastike: Ja çfarë të bëni me rrobat e vjetra

Pasi i preu të gjitha veshjet në formë katrore, ajo i qepi duke formuar një jorgan të lezetshëm.

Ide fantastike: Ja çfarë të bëni me rrobat e vjetra

Një gjë të tillë mund ta përdorni për ta hedhur si kuvertë te krevati i bebit, ta shtroni në tokë ku fëmijët mund të luajnë dhe argëtohen me figurat, ose ta mbani thjesht si kujtim.

Ide fantastike: Ja çfarë të bëni me rrobat e vjetra