Kinema & TV

10 sugjerime filmash në Netflix që mund t’i shohësh sot

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2023

10 sugjerime filmash në Netflix që mund t’i shohësh sot
@weheartitapp/ Pinterest

E diel, kohë e vrenjtur = filma në Netflix dhe kokoshka. Sigurisht, edhe 10 sugjerime nga Anabel:

“Seven Kings Must Die”

“Paper Lives”

“Ride or Die”

“Circle”

“The 5th Wave”

“You People”

“Nobody”

“Dope”

“Erin Brockovich”

“Case 39”

Artikuj të sugjeruar: