Thonjtë

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean girl'

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2023

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Photo Source: Google Images

Të gjithë mund të keni dëgjuar për trendin e famshëm të TikTok, "clean girl aesthetic". Termi "clean girl" (vajzë e pastër) i referohet një tendence bukurie, mode dhe stili jetese të bazuar në një pamje që synon të duket elegante, minimaliste dhe e lehtë.

Nëse doni që këtë stil ta pasqyroni edhe te thonjtë, poshtë keni gjithë modelet që ju duhen:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by San Sung Kim | ????????? (@sansungnails)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by unkovrd - Mississauga (@unkovrd)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbucket (@paintbucketnails)

#4

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Pinterest

#5

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Pinterest

#6

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Pinterest

#7

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Pinterest

#8

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Pinterest

#9

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Pinterest

#10

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Vogue

#11

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Vogue

#12

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Vogue

#13

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Vogue

#14

10+ ide thonjsh për vajzat që preferojnë stilin e 'clean
Vogue