Sex

Dërgojani atij këtë artikull ;) Gjërat që gratë duan *vërtet* në shtrat

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2023

Dërgojani atij këtë artikull ;) Gjërat që gratë

Si njerëz, ne të gjithë kemi dëshirat tona unike kur bëhet fjalë për aktivitetin seksual. Ndërkohë që disa mund të preferojnë veprime ose pozicione të caktuara, të tjerët mund pëlqejnë një qasje tjetër. Megjithatë, ka disa gjëra të rëndësishme që një grua mund t'i pëlqejë vërtet në shtrat, të cilat shpesh anashkalohen.

Së pari, fuqia e paralojës nuk mund të nënvlerësohet. Mos hyni drejt e në temë. Ndizeni atmosferën. Për shembull, pak muzikë e mirë mund të të ndryshojë humorin si edhe të ndihmojë në krijimin e një atmosfere më të qetë, që i lejon të dy partnerët të shijojnë plotësisht momentin.

Së dyti, gratë nuk duan të ndihen në presion për ndonjë gjë që nuk duan të bëjnë. Pra, është e rëndësishme ta merrni me qetësi dhe ta lejoni atë të ndihen rehat dhe e sigurt në çdo moment.

Së treti, koha dhe vëmendja janë vendimtare, pasi gratë duhet të ndihen të dëshiruara dhe të vlerësuara në shtrat. Thënë kjo, është rëndësishme të tregoni interes për ta kënaqur dhe jo vetëm të përqendroheni te kënaqësia juaj. Egoizmi nuk ka vend në dhomën e gjumit.

Së katërti, ndryshimi është erëza e jetës. Gratë e urrejnë monotoninë, kështu që pozicionet dhe fantazitë e ndryshme mund të jenë eksituese për to.

Së pesti, një partner që mund të lexojë mes rreshtave dhe të kuptojë se çfarë ka nevojë ajo, vlerësohet shumë: qoftë një përqafim, seksi apo thjesht të qenit bashkë.

Sigurisht, nuk mund të harrojmë komunikimin. Komunikimi është çelësi, si para, gjatë dhe pas seksit dhe përfshin shprehjen e dëshirave dhe kufijve me njëri-tjetrin.

Së fundmi, një detaj i vogël, por jo i parëndësishëm: Ju lutemi, hiqini çorapet para se të shtriheni në shtrat.