Muzika

20+ këngë për t’u ndjerë të fuqizuar dhe energjikë çdo mëngjes teka bëheni gati (ose kurdo)

Shkruar nga Anabel

13 Prill 2023

20+ këngë për t’u ndjerë të fuqizuar dhe
Photo Credits: GraphicaArtis/Getty Images/Amanda K Bailey

Të gjithë kemi ditë më pak mira. Ndonjëherë, madje, mund të filloni ta ndjeni energjinë negative që në mëngjes.

Lajmi i mirë është se me pak muzikë energjike dhe me nota të lumtura – ju mund të ndryshoni tërësisht rrjedhën e ditës dhe ta vazhdoni atë plot me energji të mira.

Këtu do gjeni një playlist me 21 këngë të vjetra e të reja, gati për të rifituar energjinë e munguar!

Ja lista e plotë:

“Sure Shot” - Beastie Boys

“Want Want” - Maggie Rogers

“S.O.B.” - Nathaniel Rateliff & The Night Sweats

“Make Me Feel” - Janelle Monáe

“What I Like About You” - The Romantics

“Closer” - Tegan and Sara

“TenTwentyTen” - Generationals

“Check the Rhime” - A Tribe Called Quest

“Keep a Secret” - Project Bongo

“When I Dance With You” - The Pains of Being Pure at Heart

“Saw Lightning” - Beck

“Don’t Take the Money” - Bleachers

“Chocolate” - The 1975

“The Wire” - HAIM

“I Want It All” - COIN

“My Type” - Saint Motel

“1901” - Phoenix

“If You Wanna” - The Vaccines

“Daylight” - Matt & Kim

“Lavender Haze” - Taylor Swift

“It Runs Through Me” - Tom Misch, De La Soul

Burimi: Self