Kinema & TV

10 filma për ëndrrat dhe makthet, që *ironikisht* do të të mbajnë zgjuar

Shkruar nga Anabel

12 Prill 2023

10 filma për ëndrrat dhe makthet, që *ironikisht* do të
Twitter

E ke parasysh kur zgjohesh nga gjumi dhe je pak jerm se ke parë një makth të tmerrshëm? Ose, kur do të flesh prapë që të shohësh të njëjtën ëndërr? Epo, ky është një fenomen mjaft i zakonshëm dhe sigurisht, ka frymëzuar shumë filma të bukur, të cilët i listojmë për ty:

“Inception”

“Paprika” (Ka frymëzur "Inception").

“Last Night in Soho”

“The Wizard of Oz”

“Nightmare on Elm Street”

“Dreamscape”

“Horse Girl”
 
“Alice in Wonderland”
 
“Slumberland”

“A Dangerous Method”

Artikuj të sugjeruar: