Social Buzz

Sheh kudo meme me “Barbie”? Ja si ta bësh tënden

Shkruar nga Anabel

10 Prill 2023

Sheh kudo meme me “Barbie”? Ja si ta bësh tënden
Instagram: barbiethemovie

Come on Barbie, le të bëjmë një meme! Që prej momentin që “Barbie” publikoi trailer-in e dytë, shpërthyen meme-t me Barbie/ Ken, të cilat janë të personalizuara me portretin e njerëzve, si dhe me mbishkrimet që ata duan.
 
Nëse do ta bësh edhe ti tënden, ndiq këto hapa:

Hapi i parë: Shko te ky website.

Hapi i dytë: Bëj import foton tënde, pa e prerë dhe pa e edituar, sepse inteligjenca artificiale zgjidh punë.

Hapi i tretë: Zgjidh mbishkrimin që do. Për shembull: “This Barbie is duke punuar për të blerë një çantë të re”, këtë pjesë e di vetë ti.

E njëjta gjë vlen edhe për Ken.

Hapi i katërt: Mund të zgjedhësh ngjyrën tënde.

Hapi i pestë: Rregullo foton sipas dëshirës dhe si i duket më mirë syrit tënd artistik.

I gjashti dhe i fundit: Shkarkoje!
 
Urime! Tani ke posterin dhe meme-n tënde. Postoje në Instagram dhe kushdo që të pyesë, dërgoji këtë artikull. ;)

Artikuj të sugjeruar: