Celebrity Style

Nëse do disa ide fantastike kombinimesh për takimin e radhës, frymëzohu nga Hailey Bieber

Shkruar nga Anabel

2 Prill 2023

Nëse do disa ide fantastike kombinimesh për takimin e radhës,
Instagram

Ka, ç’ka Hailey Bieber me Selena Gomez, tjetër punë, ama duhet ta pranojmë që vishet yll, madje na frymëzon edhe për kombinime në takimin e radhës me partnerin.
 
Mendojmë që të ndajmë me ty ca nga këto kombinime:

Mund të rikrijosh këtë kompletin bojëqiell pastel:
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

E zeza, gjithnjë elegante:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Xhinse, bluzë që shkëlqen dhe pellush:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Fustan i shkurtër:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Pantallona të gjera, bluzë, xhaketë:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Artikuj të sugjeruar: