TV Mania

4 ish-banorë rifuten në “Big Brother”

Shkruar nga Anabel

1 Prill 2023

4 ish-banorë rifuten në “Big Brother”

Shtëpisë së “Big Brother VIP” iu bashkuan jo një, as dy, por katër ish-banorë te eliminuar më parë.

Pas hapjes së televotimit, moderatorja Arbana Osmani njoftoi se katër banorët më te votuar (në rend votash) janë:

1. Efi Dhedhes
2. Kiara Tito
3. Bledi Mane
4. Ronaldo Sharka

Por këta banorë do të hyjnë me rregulla të reja:

- Vetëm njëri mund te prekë finalen
- Nëse shkojnë në finale dhe fitojnë, çmimi do të jetë i përgjysmuar
- Nëse u tregojnë banorëve informcione nga jashtë, eliminohen menjëherë.