Showbiz dhe TV

Olta Gixhari lë shtëpinë e ‘Big Brother VIP’

Shkruar nga Anabel

1 Prill 2023

Olta Gixhari lë shtëpinë e ‘Big Brother VIP’

Olta Gixhari vendosi të largohet nga shtëpia e “Big Brother VIP Albania”.

Një prej konkurrentëve me të forta të këtij edicioni mori vendimin të heqë dorë nga gara. Ajo zbuloi vendimin puntatën e sotme duke thënë se arsyeja kryesore është mungesa e të birit, Amari.

“Nuk ka finale që më hyn në sy para djalit tim,” tha Olta.

Konkurrentët e tjerë u përpoqën ta bindin që të mos largohej, por nuk ia dolën.

Olta Gixhari lë shtëpinë e ‘Big Brother VIP’

Pak para largimit, Olta takoi të birin.

Olta Gixhari lë shtëpinë e ‘Big Brother VIP’