Thonjtë

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i momentit - ja disa modele yll

Shkruar nga Anabel

31 Mars 2023

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

Pavarësisht nëse janë rozë neutrale apo e kuqe klasike, ka disa modele thonjsh që janë të përjetshëm. Bëhet fjalë për tendencat e thonjve që mund t’i përdorim në punë, në dasma, në evente të tjera. Së fundmi, trend janë thonjtë qumësht – trendi më elegant i momentit.

Trendi - që konsiston në vendosjen e një nuance të bardhë ose rozë sipër, për t'i bërë thonjtë më të shndrritshëm - përshtatet me të gjithë gjatësitë e thonjve dhe i bën duart tuaja të duken shumë të kuruara.

Ja disa modele:

1

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i
Foto: @HARRIETWESTMORELAND

2

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i
Foto: @HARRIETWESTMORELAND

3

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i
Foto: @HARRIETWESTMORELAND

4

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i
Foto: @HARRIETWESTMORELAND

5

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i
Foto: HARRIETWESTMORELAND

6

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i
Foto: @NAILARTBYQUEENIE

7

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i
Foto: @BETINA_GOLDSTEIN