Kinema & TV

Meqë të pëlqejnë kaq shumë: 20 dokumentarë për krime që do të të rrëqethin!

Shkruar nga Anabel

28 Mars 2023

Meqë të pëlqejnë kaq shumë: 20 dokumentarë
Netflix

Ne të njohim mirë dhe kemi vënë re që të pëlqejnë shumë dokumentarët/ filmat/ serialet kriminalistikë, ndaj po të sjellim një listë me plot 20 të tillë:

"Madoff: The Monster of Wall Street"

"Monique Olivier: Accessory to Evil"

"White Boy"

"Vatican Girl"

"MH370: The Plane That Disappeared"

"The Hatchet Wielding Hitchhiker"

"Bad Vegan"

"Disappearance of Madeleine McCann"

"Catching Killers"

"The Staircase"

"Worst Roommate Ever"

"House of Maxwell"

"Unsolved Mysteries"

"The Mind of Aaron Hernandez"

"Night Stalker"

"Why did you kill me?"

"Crime Scene: The Times Square Killer"

"Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer"

"The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman"

"The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley"

Artikuj të sugjeruar: