Thonjtë

Pëlqen stilin minimalist? Manikyrin e Zendaya-s do ta adhurosh *.*

Shkruar nga Anabel

28 Mars 2023

Pëlqen stilin minimalist? Manikyrin e Zendaya-s do ta adhurosh *.*

Ne në Anabel zakonisht jemi të fiksuar me gjithçka të Zendaya-s, nga veshjet te filmat. E si të mos fiksohesh me Zendaya-n?!

Kalojmë te thonjë? Estetistja e saj, Marina Dobyk, publikoi një pamje të manikyrit të fundit të Zendaya-s.

Nuanca e përzgjedhur është një ngjyrë rozë e lehtë akull. Modeli duket se është e kundërta e dizenjove të gocave të famshme, por Zendaya është aktore dhe gjatë xhirimeve preferohen thonjtë minimalistë (me përjashtim të rasteve kur modelet e tjera janë pjesë e stilit të personazhit).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina | Nail Artist | London (@marinadobyk.nails)

Me siguri që ju frymëzuam për takimin e ardhshëm te estetistja.

Pëlqen stilin minimalist? Manikyrin e Zendaya-s do ta adhurosh *.*