Kinema & TV

7 filmat komedi që do t'i shohësh kudo gjatë këtij viti!

Shkruar nga Anabel

25 Mars 2023

7 filmat komedi që do t'i shohësh kudo gjatë këtij
classiccinemas.com

 
Nëse mendon se filmat komedi “janë harruar”, ndoshta duhet të kërkosh paksa më shumë dhe më mirë. Ky vit do të jetë i mbushur me të qeshura, por edhe me situata reflektuese, të cilat do t’i gjesh te këto 7 filma të cilat do të jenë kryefjala e këtij viti:

"Shotgun Wedding"

"Your Place or Mine"

"At Midnight"

"Somebody I Used to Know"

"Red, White, & Royal Blue"

"Elemental"

"Love Again"

Artikuj të sugjeruar: