Spirituality

Sheh në ëndërr sikur je shtatzënë? Ja kuptimet e mundshme

Shkruar nga Anabel

24 Mars 2023

Sheh në ëndërr sikur je shtatzënë? Ja kuptimet e
topvectors/Adobe Stock Ashley Britton/SheKnows

Nëse sheh shpesh ëndrra sikur je shtatzënë, ndoshta ky artikull të ndihmon që të gjesh arsyen dhe domethënien e kësaj ëndrre. Sipas Michele Goldman, psikologe në “Columbia Health” dhe përgjegjëse e medias në “Hope for Depression Research Foundation”: “Terapistët Alfred Adler, Carl Jung dhe Sigmund Freud kanë teori të ndryshme mbi analizën e ëndrrave, por të gjitha lidhen me nënvetëdijen, kuptimet simbolike dhe emocionet e pashprehura”.

Shumë shkencëtarë besojnë se ëndrrat lidhen edhe me memorien dhe se në fakt, ato janë mënyra se si truri organizon mendimet. Ndërsa të tjerë, besojnë se ëndrrat janë të mbushura me kuptime, mesazhe dhe simbole. Megjithëse, duhet theksuar se shpjegimi i ëndrrave nuk është një shkencë ekzakte dhe se në fakt, tregojnë shtigjet për të kuptuar ndjesitë e forta, të pashprehura.

Tani, shpjegimet e mundshme pse ti sheh ëndrra sikur je shtatzënë, mund të jenë:

Po tenton të mbetesh shtatzënë

Ke frikë se mos mbetesh shtatzënë

Një kujtim që lidhet me shtatzëninë

Po “i jep jetë” një projekti të ri dhe të madh që do të ndryshojë jetën tënde

Po përkujdesesh për dikë dhe kjo po të merr shuuuumë energji

Po përjeton ndryshime emocionale

Duuuhet të shkosh në tualet dhe kjo ëndërr është sinjali i duhur, sado e çuditshme të duket

Je gati për të qenë pjesë e diçkaje që i tejkalon aftësitë e tua për momentin

Artikuj të sugjeruar:


 
 

 

MOS I HUMBISNI