Kinema & TV

Një listë me plot 30 filma triller psikologjikë që do të të lënë pa fjalë

Shkruar nga Anabel

22 Mars 2023

Një listë me plot 30 filma triller psikologjikë që do
MIDSOMMAR/ YouTube

Filmat komedi apo romancë janë të bukur, patjetër, por askush s’e zëvendëson dot ndjesinë e suspancës dhe kthesat interesante që marrin historitë në filmat triller psikologjikë.

Ndaj, kemi përgatitur një listë për ty. ;)

“Psycho”

“Parasite”

“The Invisible Man”

“Eve's Bayou”

“Notes On a Scandal”

“The Conversation”

“Get Out”

“The Butterfly Effect”

“Searching”

“The Girl on the Train”

“The Sixth Sense”

“Candyman”

“The One I Love”

“It Follows”

“Swallow”

“Vertigo”

“His House”

“Memento”

“Us”

“Rebecca”

“What Ever Happened to Baby Jane?”

“American Psycho”

“Eyes Wide Shut”

“Gone Girl”

“Fatal Attraction”

“Take Shelter”

“10 Cloverfield Lane”

“Side Effects”

“Midsommar”

“Memories of a murderer”

Artikuj të sugjeruar: