Astro Fun

Vetëm përmes këtyre memeve mund të ta shpjegojmë se si është realisht një Dash

Shkruar nga Anabel

22 Mars 2023

Vetëm përmes këtyre memeve mund të ta shpjegojmë se si
ALLEXXANDAR//GETTY IMAGES

Mirë se vini në sezonin e Dashit!

Të zgjuar, paksa impulsivë dhe të nxituar, Dashët janë të parët që prijnë horoskopin dhe domosdo, liderë të lindur.
 
Ne mund t’ua përshkruajmë një Dash me shumë fjali, ama besojmë se meme-t do të bënin një punë më të mirë. Më poshtë, disa meme që tregojnë personalitetin e Dashit, të cilat mund t’i bësh screenshot dhe t’ia tregosh dikujt që do të njohë më mirë Dashin, apo thjesht do t’i postosh në Instagram që *të gjithë* ta njohin Dashin:

Si jeni me pagjumësinë, o njerëz të mirë?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aries Memes (@ariesperfect)

Gjithmonë standarde të larta! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • ARIES ? (@_aries_things)

Khëm-khëm, ka një dallim të madh mes Dashëve të marsit dhe atyre të prillit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aries Memes Page ? (@ariesjokes)

Tradhti = Nuk ekziston më për Dashin!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aries Memes (@ariesperfect)

Ku shkel Dashi çelin lule

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aries Memes & Quotes (@aries_angry)

"Nuk kam parë kurrë një krijesë më të bukur!". *Pas 2 minutash admirimi*: "Uaa, qenkam unë!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHOWFIELDS (@showfields)

Që ta dish domethënë...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geri (@geri19april)

Nga të dyja botët, Dashi ka marrë më të mirat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aries Memes (@ariesperfect)

Një Dash kurrë nuk është vetëm...pa zërat në kokë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aries Sensitivity (@aries.sensitivity)

Artikuj të sugjeruar: