How to wear

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me njëra-tjetrën, por këto kombinime sigurisht që PO!

Shkruar nga Anabel

22 Mars 2023

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me

A ju ka ndodhur të ndryshoni tërësisht veshjen sepse e keni pasur të vështirë të kombinoni pantallonat me këpucët? Ndonjëherë na ndodh që nuk kemi këpucët e duhura që mund t’i përshtaten pantallonave tona të preferuar. Ky artikull ju ndihmon të kuptoni se cilat këpucë përshtaten më mirë me pantallona të llojeve të ndryshme.

Duke marrë në konsideratë stilin tuaj, kombinimi do t’ju ndihmojë të kuptoni se cilat këpucë/pantallona ju mungojnë në garderobë. Mbajini ndërmend në blerjet e ardhshme!

1

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me
Foto: @NLMARILYN

2

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me
Foto: @AIDA.BDJI

3

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me
Foto: @CHARLOTTEKUHRT

4

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me
Foto: @ASTYLEEDIT

5

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me
Foto: @_MARISAMARTINS_

MOS I HUMBISNI