TV Mania

Nominimi Kiara vs Olta: Për kë do votonit ju?

Shkruar nga Anabel

21 Mars 2023

Nominimi Kiara vs Olta: Për kë do votonit ju?
Photo Credits: Google Images

Mes dysheve Qetsor - Kristi dhe Olta - Kiara, të përzgjedhura nga Nita me "Kutinë e Pandorës", publiku zgjodhi të çojë dy të fundit në nominim.

Njëra prej tyre do dalë të shtunën. Jemi kuriozë të dimë se cila mendoni se duhet të largohet dhe cila duhet të qëndrojë në shtëpi?

Opsionet si: "Të dyja duhet të qëndrojnë/largohen" kësaj radhe po i heqim!

Poll