Flokët

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish, nëse të duhet një ndryshim ;)

Shkruar nga Anabel

21 Mars 2023

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Flokët e kuq nuk janë dukur kurrë më seksi, sidomos tani që Megan Fox, Julia Fox, apo Chrissy Teigen kanë zgjedhur pikërisht nuancat e kësaj ngjyre. Të gjitha këto ndryshime na bëjnë të mendojmë se nuancat e së kuqes do të dominojnë pranverën dhe s’kemi ndonjë gjë kundër…
 
Më poshtë, të tregojmë disa nuanca që do të bëjnë namin:

Chrissy Teigen - Bakër me pak nuanca kanelle

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Megan Fox - Pak nuancë xhenxhefili

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Lana Del Rey - E kuqe e viteve '90

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Sophie Turner - Çokollatë dhe qershi

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Anitta - Bakër

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Lacy Redway - Bakër

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Lala - E kuqe rubin

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Isamaya Ffrench - Xhenxhefil, por paksa më i pazakontë

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Cardi B - Paksa më vjeshtake

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,
Instagram

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI