Celebrity

Bruce Willis makes first video appearance since dementia diagnosis!

Shkruar nga Anabel

20 Mars 2023

Bruce Willis makes first video appearance since dementia diagnosis!
Photo Credits: @demimoore/Instagram

Bruce Willis celebrated his 68th birthday surrounded by family, who shared several videos on social media on Sunday, March 19.

Die Hard star Demi Moore's ex-wife, 60, posted on Instagram the moment the Willis family sang "Happy Birthday" to the Hollywood icon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Willis can be heard talking to his family - including wife Emma Heming Willis, 44, and daughters Rumer, 34, Scout, 31, and Tallulah, 29 - as he joined in with 'hip hip hooray' and blew out the birthday candles .

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Muajin e kaluar, familja Willis njoftoi se aktori ishte diagnostikuar me demencë frontotemporale (FTD) e cila ndikon në lobet e trurit prapa ballit. Simptomat përfshijnë ndryshime të personalitetit, sjellje obsesive dhe vështirësi në të folur. Nuk ka asnjë kurë të njohur.

Gruaja e Willis, Emma, ish-gruaja, Demi dhe pesë vajzat postuan deklaratën e mëposhtme në faqen e internetit të Shoqatës për Degjenerimin Frontotemporal:

“Familja jonë donte ta fillonte duke shprehur mirënjohjen më të thellë për dashurinë, mbështetjen dhe gjithë historië e mrekullueshme që na keni treguar, që kur ndamë diagnozën e Bruce.”

Njoftimi erdhi gati një vit pasi aktori i “Unbreakable” vendosi të shkëputej plotësisht nga kinematografia.

Edhe bashkëshortja e tij ndau disa momente me Bruce, duke e uruar për ditëlindjen:

"He is pure love and I will always love him," she wrote.