Celebrity

Nuk e merrni me mend për sa u shit një ‘qerpik’ i Michael Jackson

Shkruar nga Anabel

20 Mars 2023

Nuk e merrni me mend për sa u shit një ‘qerpik’ i Michael
Photo Credits: Twitter

Një qerpik i rremë, për të cilin thuhej se i përkiste Michael Jackson, u shit për më shumë se 2,000 dollarë në eBay!

Ankandi i qerpikëve të Michael Jackson në eBay ngjalli debat mes fansave dhe dashamirëve të mbretit të pop-it, të cilët menjëherë thanë se ishte ndoshta i rremë pasi ankandi filloi me një çmim të ulët prej 8 dollarësh.

Faqja e internetit, Michael Jackson Vibe, raportoi më 16 mars se llogaria që publikoi ankandin është ndoshta e rreme pasi u krijua në shkurt dhe kishte shitur zero artikuj para qerpikëve.

Kjo nuk është hera e parë që njerëzit përdorin fansat e Michael Jackson për t'i mashtruar gjoja po shesin sende të tij, përfshirë kujtime, autografe dhe tani qerpikët për të cilët nuk ka asnjë mënyrë për të vërtetuar nëse i përkasin këngëtarit të ndjerë.

Megjithatë, pavarësisht mundësisë për të qenë mashtrim, qerpiku i rremë i Michael Jackson u shit përfundimisht për 2,025 dollarë në eBay.

Dikush shkroi:

“E shihni... e dija që do ishte dikush aq budalla sa ta blinte.”

Një tjetër shtoi:

“Si dreqin e vërtetoni nëse është në të vërtetë qerpiku i tij?”