Make-Up

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe mund të bëhet shumë shpejt i preferuari juaj!

Shkruar nga Anabel

18 Mars 2023

 

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe
Photo Credits: Bustle

Shkëlyqesit e tejdukshëm, “labelë” hidratues, shkëlqyes në trajtë vaji – të gjitha këto kanë zotëruar plotësisht kategorinë e buzëve gjatë viteve të fundit.

Për shkak të fiksimit të kohëve të fundit me shkëlqyes të frymëzuar nga vitet ’00, buzëkuqët e lëngshëm mat kanë kaluar në plan të dytë.

Megjithëse pas një trendi gati 3-vjeçar me shkëlqimin, një epokë e re e buzëve mat është këtu!

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe
John Phillips/BFC/Getty Images Entertainment/Getty Images; Kevin Mazur/Getty Images Entertainment/Getty Images

Ju e dini që ngjyrat e errëta mat në buzë kanë qenë shumë “in” përpara disa viteve, që në fund të vitit 2015 ose në fillim të 2016-ës e deri në vitin 2020. Mund t’ju kujtohen selfie-t me miliona pëlqime të Kylie-t për shembull:

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe

Atëherë, Kylie përdori një strategji të mirë marketingu dhe papritmas, ngjyrat e errëta mat ishin kudo.

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe
ANGELA WEISS/AFP/Getty Images

Kësaj here, jo vetëm falë Kylie-t, trendi është kthyer përsëri!

Nëse doni të eksperimentoni me buzë mat, por nuk jeni të sigurt për ngjyrat e errëta, mund të filloni me tone më të hapura.

E rëndësishme është që të gjeni buzëkuqë që i hidratojnë buzët edhe nëse nuk kanë shkëlqim.

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI