Thonjtë

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga V.I.P-at!

Shkruar nga Anabel

17 Mars 2023

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Thonjtë e V.I.P-ave janë gjithnjë risi, ndaj nëse do të biesh në sy, rikrijo ose kopjo këto modele.

Kourtney Kardashian - thonjtë me zemra

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Megan Fox - metalike

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Lester Cohen/Getty Images, Marrow Fine

Lizzo - french modern

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Vanessa Hudgens - bardhë e zi

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Selena Gomez - ylber pastel

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Hailey Bieber - Neon

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Jennifer Lopez - Xixa në vend të french klasik

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Kourtney Kardashian - e kuqe abstrakte

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Li Jun Li - diamante dhe bazë nude

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Gwen Stefani - lule për pranverën

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Rachel Zegler - thonj zanash

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga
Instagram

Artikuj të sugjeruar: