Celebrity

Aktorja tregon se si erdhi vendimi për t’u bërë nënë në moshën 47-vjeçare

Shkruar nga Anabel

17 Mars 2023

Aktorja tregon se si erdhi vendimi për t’u bërë
SHUTTERSTOCK

Aktorja Lucy Liu tha se në vendimin për të pasur një fëmijë në moshën 47-vjeçare, si një nënë beqare erdhi komplet pa plan.
 
“Nuk pata një plan. Nuk bëra shumë kërkime, thjesht tentova. Nëse do e mendoja për shumë gjatë, nuk do ta bëja. Shumë njerëz lexojnë libra rreth prindërimit, unë nuk e bëra ketë. Mendova: ‘Kur fëmija të vijë, thjesht do ta gjej mënyrën e prindërimit’.
 
Liu u shpreh në 2015-ën se vendimi për të pasur një fëmijë nga një nënë surrogate, është se iu duk vendimi i duhur, sepse i duhej një pauzë, pasi ishte duke punuar dhe nuk dinte se kur duhej ta ndalonte. Ajo shtoi: “Vendosa që kjo është zgjidhja e duhur për mua dhe doli që po, ishte një vendim fantastik”.
 
Ajo shtoi edhe se lindja e fëmijës ishte një ndryshim dramatik, sepse ishte një ndryshim i madh emocional. “Dhe kur ndodh, ti thjesht duhet ta ndjekësh”, përfundoi ajo.