Kinema & TV

Kate Middleton ‘shfaqet’ në ‘The Crown’

Shkruar nga Anabel

17 Mars 2023

Kate Middleton ‘shfaqet’ në ‘The Crown’
Foto: Chris Jackson/Getty Images

Seriali i Netflix, aktualisht duke xhiruar sezonin e gjatë, do të risjellë në vëmendje takimin e Princit William dhe Kate Middleton në shkollën St. Andrews në Skoci në vitin 2001.

Sezoni i pestë i serialit përfundoi me martesën e Princit Charles dhe Lady Diana-s. Ed McVey dhe Meg Bellamy luajnë në rolin e princit William dhe dukeshës.

Kate Middleton ‘shfaqet’ në ‘The Crown’

Kate Middleton ‘shfaqet’ në ‘The Crown’

Ngjarjet e sezonit të ardhshëm do të detatojnë më tej ngjarjet e fundit të viteve '90 dhe fillimit të viteve 2000 për familjen mbretërore.

Sezoni i gjashtë dhe i fundit i "The Crown" do të transmetohet më vonë gjatë këtij viti.