Udhetim

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023 është një ~mrekulli~

Shkruar nga Anabel

16 Mars 2023

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023

Aeroporti Changi i Singaporit iu rikthye vendit të parë në listën vjetore të Skytrax mbi aeroportet më të mira në botë.

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023

Skytrax, një faqe për shqyrtimin dhe renditjen e linjave ajrore dhe aeroporteve, përpilon listën duke intervistuar udhëtarët nga e gjithë bota dhe duke u kërkuar atyre të vlerësojnë të gjithë përvojën e aeroportit – nga check-in tek nisjet dhe gjithçka tjetër.

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023

Skytrax tha për CNN se ky aeroport "ofron diçka për të gjithë”. Disa nga elementët e tij të veçantë përfshijnë një ujvarë 40 metër të lartë, një kopsht fluturash, kinema IMAX, për të mos përmendur 280 dyqanet me shumicë dhe pakicë.

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023

Singapore Changi është kryesisht një aeroport tranzit dhe nisur nga komentet e udhëtarëve, aeroporti ofron një gamë të gjerë komoditetesh për të gjithë llojet e klientëve.

Aeroporti më i mirë në botë për vitin 2023

Top20:

1. Singapore Changi Airport

2. Hamad International Airport

3. Tokyo International Airport (Haneda)

4. Incheon International Airport

5. Paris Charles de Gaulle Airport

6. Istanbul Airport

7. Munich Airport

8. Zurich Airport

9. Narita International Airport

10. Madrid-Barajas Airport

11. Vienna International Airport

12. Helsinki-Vantaa Airport

13. Rome Fiumicino Airport

14. Copenhagen Airport

15. Kansai International Airport

16. Chubu Centrair International Airport

17. Dubai International Airport

18. Seattle-Tacoma International Airport

19. Melbourne Airport

20. Vancouver International Airport