Street Style

Reçipeta si bluzë? Duam mendimin tuaj për këto 5 trende - pranverë 2023!

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2023

 

Reçipeta si bluzë? Duam mendimin tuaj për këto 5 trende -
Image Source: Getty / Victor VIRGILE

Ditët me shi nuk do zgjasin dhe për shumë kohë dhe shija e pranverës do rikthehet përsëri, prandaj bëni mirë të keni një ide të trendeve më interesante të kësaj periudhe.

Nëse disa prej tyre ju duken shumë ekstravagante, dhe nuk ju përshtaten – mund të bëni miks trendesh dhe të gjeni diçka që i rri më mirë stilit tuaj!

Mos harroni, nuk ka pse të dilni nga vetja nëse nuk ndjeni ta bëni dhe kjo vlen veçanërisht për veshjen.

Në vijim, ju tregojmë 5 tendencat kryesore të momentit.

#1 – Transparente

Reçipeta si bluzë? Duam mendimin tuaj për këto 5 trende -

#2 – Reçipeta në vend të crop-top

Reçipeta si bluzë? Duam mendimin tuaj për këto 5 trende -

#3 – Thekë

Reçipeta si bluzë? Duam mendimin tuaj për këto 5 trende -

#4 – Dizajne “eksperimentale” xhinsesh

Reçipeta si bluzë? Duam mendimin tuaj për këto 5 trende -

#5 – “Cocktail dresses”

Reçipeta si bluzë? Duam mendimin tuaj për këto 5 trende -

Poll

Burimi: Pop Sugar