Celebrity

Justin Bieber dukej *shuuuuuumë* rehat në eventin pas ceremonisë së çmimeve Oscar

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2023

 

Justin Bieber dukej *shuuuuuumë* rehat në eventin pas ceremonisë
Instagram

Një ditë e re, një tjetër përditësim për Justin dhe Hailey Bieber. Ndërkohë që kjo e fundit dukej mjaft elegante, e veshur me një fustan të zi saten, Justin, s’e kishte vrarë mendjen kaq shumë, përkundrazi…

Justin Bieber dukej *shuuuuuumë* rehat në eventin pas ceremonisë
Getty Images

Edhe pse nuk u paraqit në tapetin e kuq, krah bashkëshortes, Justin i nderoi njerëzit me prezencën e tij në eventin pas ceremonisë së ndarjeve të çmimeve Oscar. Një burim tha se ai e takoi Hailey-n në derën e pasme dhe shtoi se Justin nuk dukej shumë mirë, dukej i çuditshëm dhe i mbuluar me një batanije.

Në fakt, Justin dukej më i lumtur se kurrë me batanijen e tij dhe çuditemi si s’ka bërë një sy gjumë:

Justin Bieber dukej *shuuuuuumë* rehat në eventin pas ceremonisë
Getty Images

Ja ku është prapë, super rehat, duke takuar mikeshat e tij: Elizabeth Banks dhe Yara Shahidi.

Justin Bieber dukej *shuuuuuumë* rehat në eventin pas ceremonisë
Getty Images
Justin Bieber dukej *shuuuuuumë* rehat në eventin pas ceremonisë
Getty Images

Justin është fiks niveli i rehatisë që dua të kem unë çdo ditë në punë!

Artikuj të sugjeruar: