QUIZ

Test: Cila është gjuha jote e dashurisë?

Shkruar nga Anabel

14 Mars 2023

Test: Cila është gjuha jote e dashurisë?

Të gjithë ne e shprehim dhe e marrim dashurinë ndryshe dhe këto dallime mund të jenë arsyeja pse ndjenjat dhe qëllimet e mira ndonjëherë nuk vihen re. Për shembull, ju kaloni javë duke u përpjekur të gjeni dhuratën më të bukur për partnerin/en, por në ditëlindje ai/ajo thotë se thjesht "Do ishte i/e lumtur nëse do strukeshit në divan së bashku.” Kjo nuk do të thoshtë domosdoshmërisht se ai/ajo është mosmirënjohës/e, por thjesht e komunikon ndryshe dashurinë ose ka një gjuhë tjetër dashurie. Cila është gjuha jote e dashurisë?

PQuiz