Horoskopi

Feelings and success: Find out what will happen this week with your sign

Shkruar nga Anabel

13 Mars 2023

Feelings and success: Find out what will happen this week with your sign
Cosmopolitan

This week brings many surprises for all signs, so quickly, find out what will happen to your sign:

Aries

If you have no knowledge of something, that's okay Dash. This period, thanks to the interaction of Mars and Neptune, brings a bit of confusion. On Thursday, Venus enters the money zone and offers you more security and stability. While Mercury, it does its best to clarify the sphere of communication and critical thinking.

Taurus

More self-confidence and beautiful relationships that give you pleasure. This week helps you a lot to clarify your ideas and free yourself from all the traps that your mind creates.

Gemini

Do whatever you want this week, but don't give up! On Thursday, you will be able to reconnect with your best friends and discover some new spaces and opportunities that will help you in every way. Soon, the fatigue will pay off.

The crab

Change the way you see things, Cancer. The planets help you create a clearer picture of situations, to get the most out of them, especially in terms of career and success.

Leo

Conflict with friends, especially during this period, is normal! What is most important is to know the value of the friends who surround you, or even the surrounding environment. Venus brings you fantastic colleagues and people who are willing to help you go far.

Virgo

Besimi është aftësi, e dashur Virgjëreshë! Kjo periudhë të bën më të hapur ndaj krijimit të besimit dhe ndërtimit të marrëdhënieve të bukura dhe domethënëse. Do të takosh njerëz që do të ta ndryshojnë perspektivën për mirë dhe do të të frymëzojnë.

Peshorja

Balanco gjërat e vogla dhe të mëdha, Peshore! Paradoksi mes situatave që mund të të ndryshojnë jetën, por edhe atyre të vogla ndërtojnë një pikëpamje më të gjerë, ndaj secila ka nevojë për vigjilencën dhe vëmendjen tënde.
 
Akrepi

Gjatë kësaj jave, do të gjesh vlerat e tua dhe kjo do të të ndihmojë shumë që të kuptosh më shumë mbi botën tënde të brendshme. Romanca do të jetë në vëmendjen tënde gjatë gjithë javës, për të të ndihmuar që të tërheqësh shpirtin tënd binjak.

Shigjetari

Mund të ndiesh të gjitha emocionet, Shigjetar, nuk është aspak dobësi. Për këtë do të të ndihmojë edhe dyshja Mars – Neptun, e cila të motivon të jesh një person më i ndërgjegjshëm për ndjesitë e tua. Gjatë kësaj jave do të takohesh me njerëz të mirë, pse jo, edhe me një partner potencial.
 
Bricjapi

Qëndro sa më optimist, Bricjap i dashur! Zona jote e rehatisë mund të rrethohet nga të tjerë njerëz, që do të të bëjnë të ndihesh shumë mirë. Ka shumë rëndësi që t’i japësh vëmendjen e duhur jo vetëm punës, por edhe shëndetit mendor e fizik.
 
Ujori

Një mënyrë e re dhe e fuqishme e të parit të situatave do të të ndihmojë që të krijosh një gjendje të qëndrueshme në shumë aspekte, duke nisur që nga marrëdhëniet ndërpersonale, e deri te financat.
 
Peshqit

A week full of emotions and responsibilities awaits you. Venus helps you make a clearer structure and scheme of communication, for everyone: colleagues, superiors, friends, family and the person of the heart. Find the right way and give!