Red Carpet

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Shkruar nga Anabel

13 Mars 2023

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Siç e do tradita, për të festuar ndarjen e çmimeve Oscars, Vanity Fair organizon festën e përvitshme. Ja disa nga pamjet më të mira të yjeve:

Joe Manganiello dhe Sofía Vergara

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Miranda Kerr

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Donatella Versace

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Hilary Duff

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Julia Garner

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Sarah Paulson

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Dove Cameron

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Emma Watson

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Olivia Wilde

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Heidi Klum dhe Tom Kaulitz

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Tiffany Haddish

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Chrissy Teigen

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Jessica Alba

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Leslie Mann

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Dwayne Wade dhe Gabrielle Union

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Queen Latifah

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Jennifer Coolidge

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Danielle Deadwyler

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Monica Lewinsky

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Savannah Guthrie

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Paul dhe Nancy Pelosi

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Donald Glover

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Brooke Shields

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Maggie Rogers

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Kyle Richards

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Lydia Hearst

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Lisa Rinna

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Zooey Deschanel

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Sienna Miller

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023