Kinema & TV

Fundjava është para: Ç’të shohësh në Netflix këtë javë?

Shkruar nga Anabel

10 Mars 2023

Fundjava është para: Ç’të shohësh në
Netflix

Meqë fundjava është para dhe gjithmonë ke njëfarë dileme se ç’të shohësh në Netflix, ja, urdhëro një listë:

"MH370: The Plane That Disappeared"

"Shadow and Bone"

"Murdaugh Murders: A Southern Scandal"

"Outlast"

"You"

"That '90s Show"

"Perfect Match"

"Grace and Frankie"

"The Mindy Project"

"New Amsterdam"

"Ginny & Georgia"

"Kaleidoscope"

"From Scratch"

"The Watcher"

"Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities"

"Dead to Me"

"Black Mirror"

"The Sinner"

"The Glory"

"Girl From Nowhere"

Artikuj të sugjeruar: