Horoskopi

What does the Full Moon in Virgo bring to your sign?

Shkruar nga Anabel

7 Mars 2023

What does the Full Moon in Virgo bring to your sign?
Getty/Margie Rischiotto

This New Moon gives you the right time to analyze everything around you. Critical thoughts and many situations where you have to give up and many reflections await you during this closing phase, but it is the moment to understand what exactly it will bring for each sign.

Aries

Your inner desire to understand the world around you overcomes your ability to be 100% part of it, so during this Full Moon, try to understand different situations, the people who are part of your life and especially reality. Trust the process and move forward.

Taurus

Communication is the key to everything. Control your tone of voice and choose a gentle way of expressing your thoughts. You will notice that everything will fall into place. Use jokes, humor that characterizes you and make contacts with people.

Gemini

This period reserves for you many emotions about family and home. All of a sudden you will experience a multitude of sensations and changes that may worry you. Prepare for the unknown and don't get lost in thoughts! Stay in the present to solve any problem.

The crab

One of the best ways to know what's bothering you is to listen to your body. Stop for a moment and try to figure out if you have any concerns that are making you feel uncomfortable. This period can bring you some health problems, which you should not ignore.

Leo

Askush nuk mund ta thyejë vetëbesimin tënd! Mbaje këtë në mend kur të përballesh edhe me gjëra që zakonisht nuk mendon se i zgjidh. Ëndrrat dhe pritshmëritë janë të tuat dhe ke vetëm një detyrë, jo vetëm gjatë kësaj periudhe, por përgjithmonë: Të njohësh vlerat e tua dhe të mos bësh kompromis me to!

Virgjëresha

Si ndihesh kur je pranë miqve më të mirë? Bukur, sepse gjatë Hënës së plotë do të kalosh më shumë kohë me ta. Miqtë të lejojnë të jesh 100% vetvetja, të bëjnë të flasësh hapur dhe të argëtohesh, ndaj vlerësoji dhe kalo sa më shumë kohë me ta, pasi vërtet e meritojnë!

Peshorja

Një periudhë boshllëku të ka pushtuar, por mos e lejo këtë ndjesi të përhapet kudo. Vëzhgo me kujdes se cilat janë mendimet e tua dhe plotësoja vetes ca dëshira. Je shmangur mjaftueshëm nga mendimet, ndaj, mos ndoshta është momenti ta kuptosh dhe njohësh më mirë veten dhe unin tënd?

Akrepi

“Lamtumira” është një fjalë e hidhur, por është momenti ta thuash. Hiq dorë nga marrëdhëniet që nuk të shërbejnë më dhe bëj hapa të rëndësishëm përpara, në mënyrë që të çlirosh veten nga raportet që prej kohësh, nuk të bëjnë më të lumtur.

Shigjetari

Shigjetar, kush po të pengon ta perceptosh veten dhe lirinë për të njohur njerëzit që të rrethojnë? Falë Jupiterit, e gjithë fuqia dhe aftësia për të menaxhuar idetë e tua do të rritet, ndaj besoje ose jo, do të çudisësh veten dhe të tjerët. Je mëse gati për të eksploruar dhe zbuluar mijëra gjëra të reja, të gjitha fantastike.

Bricjapi

Pjesa më sfiduese e nxënies së njohurive që merr, është se jo gjithmonë janë të sakta. Por, ajo që mund të bësh, është të kërkosh nga burime të ndryshme dhe të informohesh saktë. Idetë e gabuara çojnë në rezultate të gabuara, ndaj kujdes se çfarë përthith. :)

Ujori

Sa më fort ta mbash pas vetes një partner, aq më e vështirë do të jetë për të dy që të merrni frymë. Të duhet një ndarje e përkohshme me të, në mënyrë që të marrësh frymë lirisht dhe të mendosh kthjellët. Ndonjëherë, ndihesh aq rehat me dikë, sa nuk i vë re të vërtetat. Në këtë Hënë të plotë, kalo kohë vetëm dhe gjej motivet e duhura.  

Peshqit

Mos ndoshta jeta dhe atmosfera në shtëpi po ndikon në mënyrën se si po sillesh me të dashurit e tu? Streset, financat, zhgënjimet, të gjitha të mundojnë, por kjo s’do të thotë që inatet t’i nxjerrësh te njerëzit që s’kanë fare lidhje me situatën. Komuniko siç duhet me ta, shpjegoja ndodhitë dhe mirëprit përqafimet.

Artikuj të sugjeruar: