Anabelizim

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike që kanë (& u kanë) bërë dhe na u përgjigjën kështu

Shkruar nga Anabel

6 Mars 2023

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

Mbrëmë, në llogarinë e Anabelit në Instagram, bëmë një “Ask me a question” me tematikën: “Gjëja më toksike që kam bërë dhe kam bërë”.

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

Njerëzit na dhanë këto përgjigje:

Një partner toksik; një tjetër që ka bërë dhe i kanë bërë ghosting; kolege dashakeqe; dikush që të detyron të dobësohesh; xhelozi; shumë SMS; urimi i fundit; një teknikë Instagram-i; ngacmime të sikletshme:

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

"S'më lë ti mua; të lë unë ty"; krim pasioni; llogaridhënie; 1 dekadë sherre; një krahasim mes Luizit dhe Kiarës; kontroll:

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

Reflektim nga syzet; kontrolli i telefonit; probleme me vetëbesimin; humbje interesi; dikush që nuk heq dorë; gaslighting; një gënjeshtër në lidhje me shtatzëninë; një baba me interes; foto nga spitali; një shoqe që vendosi kufij: 

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

Presion për veshjet; posesivitet; foto çdo 5 minuta; pastrim në Facebook; emoji-t e fundit të përdorur; urdhër për të ndezur/fikur internetin; 4 vite durim; matja e minutave:

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

Kërcënime; kritika; telefonata pa pushim; fejesë e papritur; një flirt me shefin; llogari false në Instagram:

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

E fiksuar me "BBVA"; prerje damarësh; teknologjia spiunon; kunata kalon në stres; block kudo; kërcënime:

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike

Dy çifte më mirë se një; heshtje derisa të kuptosh gabimin; një shoqe e fiksuar; xhelozi; jetesa me vjehrrit:

Pyetëm ndjekësit se cila është gjëja më toksike