Astro Fun

Using astrology: How and where to find the man, according to a viral video on Tiktok

Shkruar nga Anabel

6 Mars 2023

Using astrology: How and where to find the man, according to a viral video on
Photo: Jaboo2foto Via Shutterstock / Engin_Akyurt And Chikovnaya Via Canva

In astrology, synastry is the study of compatibility between two people and how they will interact and respond to each other. Many planets and aspects come into play in terms of compatibility between two people and the most important ones include Sun sign, Mars, Venus, Moon and Jupiter.

Astrologers consider Jupiter an important planet in describing the person who fits you and where you can meet them.

What should you do? Find the placement of Jupiter in your astrological chart. The sign where Jupiter falls determines the qualities of your future husband, while the house where it falls reveals the place where you will meet him. To find out your Jupiter sign and house, click here . Below you will find the explanations:

The sign where Jupiter positions

Jupiter in Aries: The ideal person for you is a confident and energetic person. He will be brave. This person will have no problem chasing his love until he wins it.

Jupiter in Taurus: This man is attracted by values, the environment, properties, etc. He usually has a sweet and calm nature, although he can be stubborn at times.

Jupiter in Gemini: This relationship may be more complex than some, but this person will be smart and have an intellectual side to their personality and may work in a field that requires a lot of communication, such as a salesperson, radio host, lawyer, or writer. .

Jupiter in Cancer: This man is usually a nurturing and nurturing figure who places great importance on the past, home and family.

Jupiter in Leo: This man is warm, caring, fun and the center of attention – but don't make the mistake of stepping on his ego.

Jupiter in Virgo: This man is a hard worker and rarely gets discouraged. He is reliable, warm and caring, but can be a perfectionist at times.

Jupiteri te Peshorja: Ky burrë është i dashuruar me dashurinë dhe të tërhiqet nga njerëzit dhe gjërat e bukura dhe ka të ngjarë të ndihet i humbur pa një tjetër person të rëndësishëm krah tij.

Jupiteri te Akrepi: Ky njeri është aktiv dhe shkon pas asaj që dëshiron. Ai ka kuriozitet të madh dhe është në kërkim të një partneri interesant dhe besnik mbi të gjitha.

Jupiteri te Shigjetari: Jupiteri në Shigjetar konsiderohet si vendi më me fat. Ai është një person i pëlqejë udhëtimet dhe emocionet. Jeta me këtë njeri do të jetë gjithmonë një aventurë dhe rrallë do të ketë një moment të mërzitshëm.

Jupiteri te Bricjapi: Jupiteri konsiderohet “në rënien e tij” në këtë shenjë, gjë që mund ta bëjë jetën e dashurisë më të ndërlikuar pasi kjo është një shenjë shumë serioze e prirur për të punuar me orë të gjata. Megjithatë, ai gjithmonë do të jetë i përqendruar në arritjen e qëllimeve të mëdha dhe ka të ngjarë të ketë sukses.

Jupiteri te Ujori: Ky burrë do jetë mendimtar, i logjikshëm dhe shpesh i paparashikueshëm. Ai mund të jetë i shkëlqyer në fushën e tij, disi i çuditshëm dhe përsa i përket dashurisë dhe martesës, do të dëshirojë që gjithmonë miqësia të jetë në bazë të marrëdhënies.

Jupiteri te Peshqit: Ky njeri do të jetë i sjellshëm, i ndjeshëm dhe kreativ. Ai ndonjëherë mund të jetë i prirur për të sakrifikuar shumë, por do të bëhet një burrë i kuptueshëm, i dashur dhe i dhembshur.

Shtëpia ku pozicionet Jupiteri

Shtëpia I: ka të ngjarë ta takoni burrin pa ndihmën e miqve apo njerëzve të tjerë dhe ka shumë mundësi të jeni ju që i afroheni e para.

Shtëpia II: përfaqëson asetet materiale dhe financat. Nëse Jupiteri është në shtëpinë e dytë, mund të takoni burrin përmes menaxhimit të parave si banka, huamarrja, blerja, investimi ose ndonjë lloj tjetër institucioni financiar, vendi ose situata kur merreni me para dhe financa.

Shtëpia III: përfaqëson fqinjët dhe rrethinën ose lagjen tuaj të afërt, anëtarët e afërt të familjes dhe shkollën. Nëse vendosja juaj në Jupiter është këtu, atëherë mund të takoni burrin nëpërmjet vëllezërve e motrave, familjes, shkollës ose bashkëpunëtorëve dhe ka të ngjarë që ai të jetojë afër.

Shtëpia IV: përfaqëson shtëpinë dhe themelin bazë që mund të përfshijë një punë. Ju gjithashtu mund të takoni partnerin përmes prindërve, anëtarëve të familjes ose përmes shtëpisë në një farë mënyre si rimodelimi, blerja dhe shitja, ose çdo gjë që ka të bëjë me shtëpinë.

Shtëpia V: përfaqëson miqtë, fëmijët dhe vendet e argëtimit. Ju mund të takoni partnerin në një restorant, bar, koncert ose ndonjë vend tjetër argëtimi. Mund ta takoni edhe nëpërmjet miqve, direkt ose tërthorazi.

Shtëpia VI: përfaqëson punën dhe rutinat e përditshme, kështu që ju mund të takoni burrin tuaj të ardhshëm këtu, ose përmes një lloj aktiviteti të përditshëm. Meqenëse shtëpia gjashtë rregullon gjithashtu kafshët shtëpiake, mund ta takoni atë në një vend për kafshët, park ose diku ku tjetër.

Shtëpia VII: rregullon martesën dhe partnerët. Nëse Jupiteri ju bie këtu, mund të takoni bashkëshortin nëpërmjet atyre njerëzve që janë në jetën tuaj të përditshme, si partnerët e biznesit, bashkëpunëtorët ose kushdo tjetër i rëndësishëm që është vazhdimisht pjesë e jetës suaj.

Shtëpia VIII: sundon paratë e njerëzve të tjerë, sekretet, vdekjen, rinovimin dhe misteret e jetës. Ju mund të takoni burrin tuaj të ardhshëm ndërsa merreni me investime, taksa, para ose pasuri të të tjerëve. Gjithashtu mund ta takoni atë një mbledhje ose grup që është i interesuar për psikikën, çështjet shpirtërore, fenë ose çdo grup ose vend tjetër të interesuar për misteret e përjetshme.

Shtëpia IX: përfaqëson udhëtimin, arsimin e lartë, gjykatat, sferën juridike, ligjin dhe rendin. Ju mund të takoni burrin tuaj gjatë udhëtimit, në shkollë ose në ndonjë lloj trajnimi, ose në një mjedis ligjor si zyra e avokatit, gjykatë ose çdo vend tjetër ku zhvillohen aktivitete ligjore. Shtëpia e nëntë sundon gjithashtu internetin, kështu që ju mund të takoheni përmes një aplikacioni takimesh.

Shtëpia X: përfaqëson babanë dhe karrierën. Ju mund të takoni burrin nëpërmjet një lloj aktiviteti karriere ose vendi pune. Mund ta takosh edhe nëpërmjet një takimi me anën atërore të familjes.

Shtëpia XI: përfaqëson miqtë dhe grupet. Ju mund ta takoni burrin nëpërmjet miqve ose çdo lloj grupi, si p.sh. një kompani, klub, aplikacion takimesh ose çdo vend tjetër ku grupet mblidhen ose komunikojnë.

Shtëpia XII: përfaqëson vendet e mbyllura. Kjo mund të përfshijë spitale, biblioteka dhe institucione të tilla si shkolla, kolegje, parqe ose çdo vend tjetër që është zakonisht i izoluar dhe i qetë.

MOS I HUMBISNI