Anabelizim

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe na u përgjigjën kështu

Shkruar nga Anabel

3 Mars 2023

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe
Wikihow

Mbrëmë, në llogarinë e Anabel në Instagram, pyetëm ndjekësit nëse njohin dikë që i imiton në përditshmëri dhe na dhanë këto përgjigje:

Shoqet, njerëzit në Instagram, kunata:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Shoqet e klasës, e dashura e shefit, motra:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Vjehrra, kunata:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Shoqet bëjnë namin, kushërirat, ajo që ka qejf të dashurin e tjetrës:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Kunata! Dashnoret, sërish kushërira, shoqet e ngushta:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Ruhu nga ajo tipja që të ka follow:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Fisi i burrit bën kërdinë!

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Koleget gjithashtu:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Kunatat mbajnë rekorde:

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

As koleget nuk mbeten pas!

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe

Shoqet, sigurisht!

Pyetëm shqiptarët se kush i imiton në përditshmëri dhe