Moda

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të dukesh yll

Shkruar nga Anabel

3 Mars 2023

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@thisisglamorous/ Pinterest

Pavarësisht se tek-tuk ka ndopak shi, sërish mund të themi që pranvera është këtu, e ngrohtë dhe më stylish se kurrë, me këto sugjerime:

Xhinse boyfriend, bluzë dhe xhaketë

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@topstyletrendss/ Pinterest

Fustan i shkurtër dhe xhaketë

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@WhoWhatWear/ Pinterest

Xhinse dhe bluzë të ngushtë

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@WhoWhatWear/ Pinterest

Xhinse, këmishë dhe pardesy

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
Pinterest

Fustan i gjatë dhe xhaketë

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@notimeforstyle/ Pinterest

Fund i shkurtër dhe xhaketë lëkure

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@visionvogue/ Pinterest

Xhinse, kanotierë dhe triko

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@chasing_daisies/ Pinterest

Pulovër dhe mini fund

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@noorsaccal/ Pinterest

Pantallona të gjera dhe bluzë

Disa kombinime pranverore që do të të bëjnë të
@WhoWhatWear/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: