Moda

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet t’i kesh në radar

Shkruar nga Anabel

2 Mars 2023

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Marsi sjell pranverën dhe pranvera sjell stilin dhe trende të reja, të cilat ne i kemi marrë hua nga pasarelat, për të t’i sugjeruar më poshtë:

Diçka transparente

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Minimalizmi i viteve ‘90

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Romantike dhe delikate

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Ngjyra që bien në sy

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Veshje metalike

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Çanta oversize

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Xhinse shumë të gjera

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Veshje motori

Që ta nisësh pranverën me stil: 8 trende pasarelash që duhet
Getty Images

Artikuj të sugjeruar: