Video

Sipas kësaj videoje virale, me siguri po e përthyeni gabim bluzën golf

Shkruar nga Anabel

1 Mars 2023

Sipas kësaj videoje virale, me siguri po e përthyeni gabim bluzën

Duke parë video në TikTok, hasëm një video që na tronditi. Për vite me radhë, i kemi përthyer gabim bluzat golf.

Mary Orton, një blogere mode në Wisconsin, poston këshilla për stilin dhe frymëzimin e veshjeve që nga viti 2013 në blogun e saj të modës dhe stilit të jetesës, Memorandum.

Në një video, ajo tregon si e përthyen jakën. Në vend që ta përthyeni nga jashtë, duhet ta përthyeni nga brenda për një pamje më të pastër.

“Mamaja ime e bënte gjithmonë këtë. Unë mendoja se kështu supozohet ta bësh. Derisa kuptova që nuk e bënte njeri,” tha ajo për HuffPost.