High Tech

Kjo pajisje i lejon përdoruesit të puthin këdo ~online~ dhe njerëzit janë të acaruar, por pse?

Shkruar nga Anabel

25 Shkurt 2023

Kjo pajisje i lejon përdoruesit të puthin këdo ~online~ dhe
Photo Credits: Taobao

Një kompani teknologjike në Kinë ka shpikur një mënyrë mjaft të çuditshme për t'i dërguar një puthje partnerit/es suaj në distancë.

Produkti është thjesht një shtojcë telefoni - e pajisur me buzë silikoni të lëvizshme. 

Pajisja e puthjes - e quajtur Remote Kiss - është një shpikje e patentuar nga Instituti Profesional i Teknologjisë Mekatronike Changzhou në Kinë, sipas Global Times.

Kjo pajisje i lejon përdoruesit të puthin këdo ~online~ dhe
Photo Credits: Taobao

Jiang Zhongli, shpikësi kryesor i dizajnit, tha se ai ishte në një marrëdhënie në distancë dhe pikërisht prej kësaj, u frymëzua edhe produkti.

Pajisja vjen me sensorë presioni dhe aktivizues për të imituar një puthje të vërtetë duke përsëritur presionin, lëvizjen dhe temperaturën e buzëve aktuale të njeriut. 

Kjo pajisje i lejon përdoruesit të puthin këdo ~online~ dhe
Photo Credits: Taobao

Produkti mund të kopjojë gjithashtu edhe zhurmën që krijohet gjatë një puthjeje.

Ai funksionon përmes një aplikacioni që përdoruesit duhet ta shkarkojnë në telefonat e tyre.

Kjo e bën më të lehtë "sexting" dhe njohjen e njerëzve online.

Megjithatë, përdoruesit e mediave sociale kanë reaguar ashpër ndaj shpikjes.

"Nuk e kuptoj, jam i tronditur", shkruan dikush.

Një tjetër tha se "kjo është totalisht e gabuar".

Poll

Burimi: LadBible